dimecres, 10 de febrer del 2010

ESQUERRA UNIDA PROPOSA ELIMINAR LES PENSIONS “EXTRA” DELS DIPUTATS I DIPUTADES DE LES CORTS

El diputat d’EUPV Lluís Torró ha anunciat que demà presentaran un escrit a la Mesa de Les Corts demanant una modificació del Reglament, “des del més ampli consens i la sensibilitat social. Entenem injustificable un tractament privilegiat dels polítics respecte a la resta dels treballadors en un tema tan important com les pensions públiques”, afirma Torró.

El diputat de la formació d’esquerres ha recordat que “Esquerra Unida sempre ha estat crítica amb el Reglament de pensions parlamentàries i altres prestacions econòmiques en favor dels ex diputats, especialment pel que respecta a la paga complementària per a garantir la pensió màxima amb un nombre d’anys inferior a la resta de treballadors”.

Torró recorda que “els diputats i diputades cotitzen a la Seguretat Social, i per tant tenen dret a la seua pensió de jubilació en les condicions que marca el Règim General. Volem els mateixos drets i deures que té tothom, ni més ni menys”, afirma.

Esquerra Unida instarà la reformulació del Reglament, eliminant les pensions “extra” i ajustant la resta de prestacions econòmiques “des del més ampli consens i la sensibilitat social. Hauríem de ser capaços d’arribar a un acord entre tots els grups polítics de Les Corts per donar exemple d’austeritat”, conclou Torró

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada