dissabte, 2 d’abril del 2011

Marga Sanz: “Esquerra Unida no es deixarà coaccionar pel Consell i continuarà denunciant la corrupció i el malbaratament de recursos”

La coordinadora general d’EUPV i candidata a la Presidència de la Generalitat, Marga Sanz, considera “extemporània i evasiva” la resposta pública del Consell davant el cas Calatrava i assegura que “Esquerra Unida no es deixarà coaccionar per les amenaces de la Generalitat de querellar-se” contra la formació. “La nostra obligació és denunciar el malbaratament de recursos públics i la presumpta corrupció a les institucions. Les explicacions del Consell estan farcides de contradiccions, expressades pels mateixos Rambla i G.Camps, i això que encara no coneixem tota la documentació del tema.”

La coordinadora general d’EUPV i candidata a la Presidència de la Generalitat ha explicat que la seua formació “simplement ha complit amb la seua obligació de denunciar unes actuacions que poden ser constitutives de delicte i que apareixen documentades tant a l’expedient del Centre de Convencions de Castelló com als informes de la Sindicatura de Comptes”. Cal recordar que va ser aquesta institució la que va cridar l’atenció sobre el fet que no es pagara IVA als projectes del Centre de Convencions i les torres de CACSA.

Sanz considera “extemporània i evasiva” la resposta de la Generalitat a la denuncia d’EUPV davant la Fiscalia Anticorrupció “perquè defugeix el malbaratament dels recursos públics, evidenciat en el pagament de xecs milionaris a l’arquitecte malgrat el criteri contrari dels tècnics de SPTCV”.

Marga Sanz ha anunciat que “EUPV respectarà el funcionament independent de la justícia” i confia que la Fiscalia òbriga finalment la investigació sobre la denúncia. “Entenem que hi ha suficients indicis als documents que Albiol va fer públics i, en concret, a la comunicació on es reconeix fer el pagament de 1.350.000 euros a Calatrava malgrat incomplir el contracte”, ha assenyalat Sanz, que insta la Generalitat “a no mentir i a lliurar de veres a EUPV tota la documentació sobre CACSA, exigida a les Corts. Tant que presumeix de transparència, és hora que faça pública tota la informació”, ha afirmat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada