dimecres, 3 de març del 2010

Esquerra Unida exigeix al Consell que deixe de sustentar “la causa ruïnosa que és Terra Mítica”

NOTA DE PREMSA

El diputat d’EUPV, Lluís Torró, assenyala que el parc temàtic “segueix registrant pèrdues mentre sols fa que rebre fons públics. Ens preguntem quin interès té el govern del PP per mantenir aquesta empresa desastrosa”
Esquerra Unida ha denunciat en reiterades ocasions el deute insostenible que arrossega el parc temàtic “i ara coneixem que ha tancat l’exercici de 2009 amb pèrdues, de nou, valorades en quasi 15’3 milions d’euros. És indignant que el Consell seguisca insistint en Terra Mítica i no trenque els lligams amb el parc i el pose en venda, tal i com li exigim des de EUPV des de fa temps”, afirma.
Torró subratlla que la única salvació per al propi parc és que empreses privades vinculades al sector de l’oci puguen reconvertir-lo en un negoci mitjanament rendible. “No pot ser que la Generalitat estiga fent-se càrrec d’aquest negoci absolutament deficitari”.
El parlamentari d’esquerres remarca que el Consell té una “responsabilitat política que assumir en el fracàs de Terra Mítica”. Esquerra Unida ja va advertir quan estava construint-se el parc que el projecte no era viable ni econòmicament ni mediambientalment “i que estaven amagant-se els interessos de requalificar els terrenys del voltant, els quals a més estaven protegits”, assevera Torró.

1 comentari:

  1. La veritat és que si és una vergonya. Però ara tracten de salvar algo inviable per a que no quede en evidència el que tots sabem de fa temps. Un incendi "accidental" en la serra de Benidorm, que contava en una biodiversitat enorme. Però de cop això, que en quinze anys no devia ser urbanitzat el senyor Zaplana es trau de la màniga què quedarà com espai d'interés públic, així es crea el parc. El que no va dir Zaplana és el que s'anava a especular al voltant del Parc. Beneficis especulatius que no són d'interés públic... Poc a poc, es va destapant la merda. Lo lamentable és que sent evidents queden impunes, i seguixen guanyant les eleccions.
    Seguiu ahí Esquerra Unida.

    ResponElimina