dijous, 9 de juny del 2011

"Treballarem per la classe treballadora, per l'ètica i pel valencià"




Així han jurat el càrrec els diputats d'Esquerra Unida del País Valencià aquest matí a la constitució de les Corts Valencianes. Després com ja van anunciar, els nostres diputats no han anat a la "picaeta" que ens ha costat als valencians i valencianes 18000€, per considerar-ho una burla als 600000 aturats que hi ha al País Valencià.

A més, han estat al costat del indignats donant-los suport i criticant les dures càrregues de la Policia Nacional (recordem que estan baix el mandat del Govern del PSOE). Han demanat com no, la dimissió de la delegada del Govern, i demanaran que Rubalcaba (Ministre de l'Interior) compareixca al congrés dels diputats per a que done explicacions de la brutalitat policial contra els manifestants que ha deixat 5 detinguts i 18 ferits.

Una de les anècdotes del dia és que el ex-conseller i nou president de les cort, Juan Cotino ha jurat el seu càrrec davant la Biblia i un crucifix, vulnerant l'aconfesionalitat de l'Estat i recordant-nos a temps passats de nacionalcatolicisme. Però, tampoc han passat desapersebudes les nostres diputades: Ester López, diputada més jove de les corts, que lluïa una camiseta republicana; i Marina Albiol que lluïa una camiseta de la "flotilla de la llibertad" de gaza, on s'embarcarà aquest mes. Tanmateix tots els diputats i diputades d'Esquerra Unida duien xapes de Sí al Valencià.

Així continua Esquerra Unida durant quatre anys més a les Corts Valencianes treballant per a la classe treballadora, per l'ètica i pel valencià.

2 comentaris:

  1. ai aiiiiii PP en extremadura!!! jajaja així vos va, q vos pasa hasta compromis com una bala...

    ResponElimina
  2. A Extremadura els companys d'IU faran el que el seus militans i simptaitzant decideixquen, ja que han obert un procés per a que trien el que volen, si això és un procés DEMOCRÀTIC. A més, si la gent d'Extramdura ha votat a IU, és perquè està farta de la política neoliberal i de dretes que fa allí el PSOE qui tenia una majoria absoluta, com el PP ací que té majoria absoluta i fa el que li dona la gana. Esquerra UNida farà pactes de progrés i d'esquerres allà on puga i ho veja convenient, com a Alcoi per exemple. Altre cas és el que faja compromis, on a Sant Joan donarà l'alcaldia al PP i altres llocs del País Valencià votarà al PP per a l'alcaldia. així que abans de comparar-nos en ningú ens informem perfavor, o amb qui pacta el Bloc per a les elecions europees (ni més ni menys que amb la dreta nacionalista de CIU). Però la gent del Bloc i compromís que faça el que vulga ja que són un partit i una coalició soberana, al igual que EU-IU, que no ha d'anar pagant els erros d'altres. A més que la primera "pinza" que hi ha és la del PSOE-PP en la llei electoral, si el PSOE vol polítiques d'esquerres que ho demostre. Nosaltres les tenim, i si les vol, que les duga a terme i no bacile, de ara a la dreta, ara a l'esquerra. Els primers que han aconseguit dur al PP a guanyar a sigut el PSOE

    ResponElimina