dimarts, 31 de maig del 2011

Esquerra Unida presenta el seu grup parlamentari, “la veu dels treballadors i les treballadores a les Corts”



“Treballarem per a aconseguir el gir social i ètic que necessita el País Valencià”, va recalcar ahir la coordinadora general d’EUPV, Marga Sanz, en la presentació del grup parlamentari del que és portaveu. Sanz va assegurar que el seu grup “centrarà tots els esforços en representar la veu dels treballadors i proposar alternatives per a eixir de la crisi, així com exercir un control efectiu al Consell”. A la representació parlamentària d’Esquerra Unida en les Corts -conformada fins ara per Marga Sanz, Lluís Torró i Marina Albiol- s’hi afegeixen dos diputats més: el nº 2 de la candidatura autonòmica per València, Ignacio Blanco, i la nº 2 per Alacant, Esther López Barceló.

Marga Sanz va oferir una roda de premsa acompanyada de tots els integrants del grup parlamentari després de la primera reunió on s’aprovà que Ignacio Blanco siga el primer portaveu adjunt i Lluís Torró el segon, així com el repartiment dels càrrecs de portaveu de la comissions.

Sobre aquesta qüestió, Sanz va agrair el suport ciutadà per fer d’EUPV “la veu de l’esquerra en les institucions” i va recalcar la seua voluntat “d’estar a l’altura”. En eixe sentit, la dirigent d’esquerres va avançar que el grup tindrà dos objectius clars: proposar mesures per a eixir de la crisi i aplicar una fiscalització “exhaustiva” al Govern valencià.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada