dilluns, 23 de maig del 2011

BONS RESULTATS PER A ESQUERRA UNIDA

Esquerra Unida muntaT en diputats i concejals a tot el País Valencià. Hem obtés 5 diputats, dos més que els que teniem. Per la província d'Alcant els diputats d'EUPV són LLuís Torró (que ja era diputat) i Esther López Barceló, una jove alacantina de 27 anys.
Pel que fa als concejals Esquerra Unida ha obtés 162 concejals, comptant amb 2 majories absolutes.
Des d'ací volem felicitar als dos diputats per la província d'Alacant, i com no als nostres companys de la comarca on Esquerra Unida ha augmentat la representació. A Onil i Penàguila hem revalidat el concejal, a Ibi i Alcoi hem augmentat a dos concejals, en el cas d'Alcoi ha servit per llevar la majoria absoluta al PP de Sedano. Enhorabona a tots el companys d'EUPV de l'Alcoià.
També agrair el suport a les més de 180 persones de Castalla que han confiat en el projecte d'Esquerra Unida per a que lluite a les corts, ja que la lluita al carrer l'hem de fer entre tots.
Al cas de l'estat Espanyol, Izquierda Unida ha augmentat a totes les comunitats autònomes, i s'ha col·locat clarament com la força d'esquerres a tot l'estat. Obtenint 2230 concejals més molt diputats autonòmics (34).
Els resultats mostren que l'esquerra transformadora, republicana, feminista i ecologista segueix en peu, i que el treball que hem realitzat al carrer i les institucions ha sigut bò, defenent els drets dels treballadors i les treballadores en tot moment. L'esquerra està ben present a L'Alcoià, el País Valencià, i l'Estat Espanyol!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada