divendres, 2 de novembre del 2012

El PCPV crida a participar en la Vaga General Ciutadana del 14 de Novembre


El Partit Comunista del País Valencià expressa el seu ple suport a la Vaga General Ciutadana del 14 de novembre convocada per les organitzacions sindicals i socials agrupades en la Cimera Social i recolzades per altres organitzacions polítiques i sindicals, en el marc d’una Jornada d’Acció Europea enfront de les imposicions de la “troika” formada per la Comissió Europea, el Banc Central Europeu i el Fons Monetari Internacional.

La Vaga General és una resposta necessària a l’obstinació del Govern del PP en aplicar unes retallades socials que no anaven en el seu programa electoral i han agreujat la crisi pel seu efecte recessiu (arribant a superar el 25% de persones en atur), així com a la seua negativa a sotmetre aquestes mesures a una consulta popular. Aquesta política, recollida en el projecte de Pressupostos, està afectant molt greument a la gran majoria de la ciutadania, tant a la classe treballadora com a altres sectors socials que estan patint la crisi, provocada pel capital financer que és l’únic beneficiari de les ajudes del Govern i la Unió Europea.
Per això, és el conjunt de la ciutadania el que ha d’alçar la veu, paralitzant el país el 14 de novembre. Per això, la Vaga General ha de ser laboral, social i ciutadana, i ha de comptar amb la participació de tothom, no treballant, no comprant, no venent, no utilitzant els serveis públics i sumant-se a la accions promogudes per les organitzacions convocants.

Cridem a tothom a participar unitàriament en actes organitzats en cada lloc per explicar els motius de la Vaga General, en els piquets informatius per estendre aquesta el mateix 14 de novembre, i en les manifestacions que es convoquen per omplir els carrers amb la veu de la protesta, articulant un teixit social amb voluntat d’alternativa que torne el protagonisme a la ciutadania per aconseguir una democràcia real enfront dels que volen eludir la voluntat popular.


COMISSIÓ POLÍTICA DEL PCPV
València, 29 d’octubre de 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada