dimarts, 12 de maig del 2015

Acord Ciutadà organitza un debat sobre municipalisme i el seu projecte autonòmic el pròxim dijous a les 19.30h

La coalició Esquerra Unida-Esquerra Republicana: Acord Ciutadà organitza un debat sobre experiències d’aquesta organització a diferents localitats, com Xixona i Alcoi, el proper dijous 14 de maig a les 19.30h al Saló d’Actes de la Casa de Cultura de Castalla. Comptarà amb l’assistència de Joan de Déu Martines, regidor d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Xixona i candidat a l’Alcaldia per Més Xixona, i Franscesc Agulló, d’Esquerra Unida, Primer Tinent d'Alcalde d’Alcoi, i regidor de
Cultura, Política Lingüística, Polítiques Comarcals i Medi Ambient.
A més, aquestes experiències estaran lligades al debat sobre el projecte autonòmic de la coalició, que beu de l’experiència municipalista, doncs es tracta segons els candidats “de construir un nou projecte de País Valencià des de baix i a l’esquerra, on els Ajuntaments tenen molt a dir donat que són la institució més propera a la ciutadania”. En aquest sentit serà Agulló l’encarregat d’exposar les propostes autonòmiques ja que és el número 3 de la candidatura a les Corts Valencianes per la província d’Alacant.

A l’acte també intervindrà Rubén Navas Giménez, candidat a l’Alcaldia de Castalla i membre també de la candidatura autonòmica.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada