dilluns, 9 de febrer del 2015

Esquerra Unida crida a la gent d’esquerres a fer fora el PP i construir un projecte de canvi a Castalla (DIJOUS 12 A LES 20.00H)

Esquerra Unida crida a la gent d’esquerres a fer fora el PP i construir un projecte de canvi a Castalla

            L’organització política Esquerra Unida afirma que aquest any 2015 ha de ser l’any del canvi polític i social al poble de Castalla. En aquest sentit, aquesta organització ha fet una crida a la gent d’esquerres de Castalla a organitzar-se i construir de manera col·lectiva un projecte de canvi a aquesta població. Segons afirma el seu coodinador local Rubén Navas, “és l’hora de construir una alternativa per recuperar Castalla i posar l’Ajuntament al servei de la majoria social. I açò tan sols és possible si entre totes i tots ens organitzem per guanyar a la dreta i canviar les polítiques al servei del poble”

            D’aquesta manera EUPV ha convocat als seus militants, simpatitzants, votants i gent d’esquerres en general a una assemblea oberta el pròxim 12 de febrer. Amb aquesta convocatòria la formació esquerrana pretén marcar el full de ruta per a les pròximes eleccions locals. “Amb aquesta assemblea volem plantejar el calendari per desenvolupar el programa electoral i la candidatura. I creiem que la partipació de la gent ha de ser un eix vertebrador d’aquesta. Volem posar EU al servei de la majoria social” ha assenyalat Manuel Sánchez, secretari d’organització de la formació.


            Aquesta assemblea convocada amb el lema “Recuperem el nostre poble. Junts fem Castalla”, tindrà lloc el 12 de febrer a les 20.00h a la seu de la formació (carrer mig nº68)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada