dijous, 24 de juliol del 2014

Divendres a les 19.30h: Esquerra Unida organitza un encontre amb la ciutadania castelluda per rendir comptes del seu treball institucional


Les diputades i els diputats són representants de les ciutadanes i els ciutadans en els qui resideix la sobirania popular, i a ells han de rendir comptes de la seua actuació en les institucions públiques.

Esquerra Unida considera necessària una relació directa i freqüent entre la realitat del carrer, la ciutadania i les institucions.

A aquest efecte, al final de l'actual legislatura, Esquerra Unida de Castalla convoca a la ciutadania castelluda i a les organitzacions socials a celebrar una trobada amb
Lluís Torró i Gil, diputat en les Corts Valencianes, i amb els i les membres d'Esquerra Unida a Castalla

En aquest encontre Lluís Torró rendirà comptes de la seua activitat durant aquests anys i les ciutadanes i ciutadans podran fer les preguntes i presentar les propostes que desitgen. Hem de ser els ciutadans i ciutadanes qui marquen l'agenda política, i fer dels nostres problemes alternatives polítiques.

També aprofitarem per avaluar la situació política i social de Castalla i plantejar-nos entre totes i tots que hi podem fer.

L'encontre serà el 25 DE JULIOL A LES 19.30h, al centre del Casc Antic, a la PLAÇA SANT TOMÀS, exemple de passat i futur, d'un barri en lluita per la seua dignitat.





 https://www.facebook.com/events/738420799553882/738427792886516/?notif_t=like

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada