dilluns, 3 d’octubre del 2011

EU tria a Ricardo Sixto, Víctor Domínguez i Herminia Montins com a caps de llista a les Eleccions Generals




L’assemblea aprova també el recolzament a l’acord electoral entre IU i la Confederació dels Verds

L’organització d’esquerres ha aprovat aquesta vesprada la llista dels candidats de València, Castelló i Alacant per a les Eleccions Generals del pròxim 20 de novembre. Un total de 300 delegats han participat en una votació d’una única llista presentada, encapçalada per Ricardo Sixto a València, Víctor Domínguez a Alacant i Herminia Montins a Castelló. La formació d’esquerres també ha aprovat en l’assemblea la plasmació en les llistes del País Valencià de l’acord electoral entre Izquierda Unida i la Confederació dels Verds.

Els llocs nº2 l’ocuparan en València Tere Nieto, en Alacant, MªJesús Pérez i en Castelló, José Blanco. Pel que fa al Senat, Dori Guamán encapçalarà la llista per València, Bernabé Aldeguer per Alacant i Yolanda Edo per Castelló.

La coordinadora d’EUPV, Marga Sanz, ha assenyalat en la cloenda de l’assemblea que l’organització d’esquerres, “té al capdavant un repte importantíssim davant la situació de duríssima crisi que vivim i els nostres candidats són eixes persones que portaran la veu de l’alternativa de l’esquerra als carrers. Som determinants per frenar les polítiques de dretes del PP i del PSOE”, ha conclòs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada