dissabte, 27 de novembre del 2010

Enquesta sobre la presentació de la Candidatura d'Esquerra Unida a les pròximes eleccions locals


Des d'Esquerra Unida volem saber l'opinió de la ciutadania castelluda sobre la possible candidatura d'Esquerra Unida a les pròximes eleccions locals. Des de la nostra perspectiva i defensa de la democràcia participativa, creem que l'opinió de la gent és molt important, i més si es tracta del desenvolupament del nostre projecte.

PARTICIPA!!

8 comentaris:

  1. Primer m'agradaria vore les vostres propostes per al poble avans de votar en la enquesta perque l'unic que veig son noticies d'ambit nacional i res sobre el poble, i al poble es vota més a la persona que al partit. Per això, primer candidats, propostes i despres vots i enquestes. Anims!!!

    ResponElimina
  2. Adelante, ánimo y adelante. En Ibi hay un sólo concejal de Esquerra Unida que lleva fritos a los peperos. En Castalla hace falta que alguien les pare los pies a los fascistas.

    ResponElimina
  3. si, y el solito ará muchas cosas seguro...venga porfavor. como no se junten con la oposición nada de nada. Pero de todos modos animo!!

    ResponElimina
  4. Deacuerdo con el primer comentario. Ánimo.

    ResponElimina
  5. Hola Amic, l'enquesta que realitzem va dirigida de forma general, és a dir, encara no està la candidatura acabada ni el programa, ni molt menys. Això ho farem en un temps i ja obrirem un procés de participació perquè com ja hem dit ens interessa la participació ciutadana i ens agradaria que la gent del poble i les diverses associacions pugueren participar en la mesura del possible en el nostre programa, inclòs en les nostres llistes. El que hara voliem plantejar, és que davant d'un possible candidatura, que encara no està acabada ni res, tan sols la tenim plantejada, que opinava la gent. És cert que el programa no l'hem dit, però pel continguts que defenem Esquerra Unida (democràcia participativa, eixida social d ela crisi on el principal és acabar amb l'atur, defensa d'una educació i sanitat pública i de qualitat- com per exemple que es faça ja una ampliació de l'ambulatori, millorar el Rico Sapena i L'institut, donar vida tal com diu l'associasió del casc antic a aquest,...)
    Però el que volem és això en general que pensa la gent sobre la presència d'Esquerra Unida a les nostres institucions. Gràcies pels ànims.
    Com diuen els alters companys hi ha que donar l'enorhabona al company Basseta pel seu treball realitzat a Ibi, i com no ser a Castalla un altaveu contra les polítiques de dreta ,antisocials i demagògiques del Partit Popular.
    Salut i moltes gràcies a tots!

    ResponElimina
  6. nose com tendreu la llista pero yo se estudiaria per hanar soles sempre huan dir val mes soles que mal acompañat

    ResponElimina
  7. Jo com a votant del bloc dir-vos que mai vos votaré. No perquè vos tinga res en contra, sinó perquè la meua política és una altra. Sóc d'esquerres, però moderat i no radical. No crec en la dictadura del proletariat ni en l'abolició de la propietat privada, ni en nacionalitzar tota la producció i ser autosuficients. Crec que el mercat i el capitalisme no són ni bons ni roïns en si mateixos, sinó que depén de les lleis que les envolten. Unes lleis progressistes i de reajust i repartiment de la riquesa poden fer que el mercat siga l'impuls de la cohesió social i la equitat de totes les persones. Un mercat desregulat com el que defén el PP, ja es veu a on ens ha portat. Però és més: jo no sóc espanyol. No vull contribuir a que Madrid continue acumulant infraestructures i riquesa mentre València s'empobrix. Jo vull que els diners d'ací els gestionem des d'ací, atenent a les persones d'ací amb les necessitats d'ací. A vosaltres açò últim se vos dóna igual. Jo crec que si vos voleu presentar feu molt bé, però a qui li llevareu vots és al PSOE (per què no vos presenteu en coalició amb els socialistes?)

    ResponElimina
  8. Me parece muy bien que Esquerra Unida presente lista en Castalla.Creo que esta población se merece estar representada por la izquierda de verdad.
    Animo y suerte.

    ResponElimina