dimarts, 3 d’agost del 2010

Esquerra Unida-l’Entesa demana una junta de portaveus de l’Ajuntament d’Alcoi per a tractar el tema de la paralització de l’autovia

Agulló considera que la creació d’un front comú i les aportacions dels diferents grups polítics donaria força a la reivindicació de la ciutat davant el Ministeri de Foment

La paralització de l’autovia i en concret el tram del barranc de la Batalla ha demostrat quina es la sensibilitat del Ministeri cap a les nostres comarques. El portaveu d’esquerres, Francesc Agulló, considera que “el retràs en el finançament és un error per part del govern central. Estem parlant d’una infrastructura que disposava d’un calendari d’execució i finançament, i també d’un compromís anunciat pel mateix ministre de no afectar-la amb els retalls econòmics”.

Aquest dies està anunciant-se que els alcaldes de Cocentaina, Muro i Alcoi volen fer un front comú per a exigir l’execució de l’autovia. També l’alcalde d’Alcoi ha anunciat que vol reunir-se amb la subdelegada del govern. Esquerra Unida-l’Entesa pensa que “totes les accions unitàries són importants davant exigir el compliment de les inversions en matèria d’infrastructures. El nostre territori ha patit les conseqüències de la manca d’inversions per part de les administracions públiques durant dècades: l’autovia és un exemple però el tema del tren és un altre exemple clamorós de la deixadesa del govern central i la Generalitat. Farà uns mesos vam demanar en el saló de plens un front comú per a exigir la intervenció en el ferrocarril Alcoi-Xàtiva, però el PP va votar en contra”.

Agulló aprofita per a mostrar la seua preocupació davant el tema de l’autovia: “L’alcalde anuncia una reunió amb la subdelegació del govern. Ara davant la importància del tema seria convenient fer una junta de portaveus de l’Ajuntament d’Alcoi per a marcar una agenda comú. Tots els partits polítics de la ciutat compartim la necessitat d’acabar la infrastructura i seria convenient sumar esforços. La ciutadania espera dels seus representants públics accions conjuntes que superen les divergències polítiques. Nosaltres pensem que el cas de l’autovia no es pot emprar com un element d’enfrontament polític sinó com a element d’unió. Esperem que l’alcalde convoque una junta de portaveus per poder aportar accions entre tots i conèixer no sols l’opinió del govern municipal sinó també l’opinió del PSOE”.

Alcoi, 3 d’agost de 2010
GABINET DE PREMSA D’EU-L’ENTESA D’ALCOI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada