dissabte, 26 de juny del 2010

MARXA 'SALVEM EL PLA DE LES CAVES'

MARXA: 'SALVEM EL PLA DE LES CAVES'
DIA: DIUMENGE 27 DE JUNY
HORA: 9 DEL MATÍ DES DE LA RONDA FOIA
ORGANITZEN: NATURA I GENT I QUINA CASTALLA VOLEM?


Quina Castalla Volem? i Natura i Gent convoquen per al diumenge 27 de juny una marxa fins al Pla de les Caves "per exigir que no es rebaixe la protecció de cap zona del terme de Castalla" amb l'adaptació del Pla General d'Ordenació Urbana a la nova Llei Urbanística Valenciana.

La marxa, sota el lema Salvem el Pla de les Caves, començarà a les 9 del matí des de la Ronda Foia (darrere de l'institut) i passarà per Fontés fins al Pla de les Caves. Els interessats en anar en cotxe, poden acostar-se cap a les 10 i mitja. "Esmorzarem en arribar allí i llegirem un manifest", expliquen els organitzadors en un e-mail.

Entre d'altres demandes, les entitats convocants demanaran a l'Ajuntament que explique als castelluts de què va el PGOU. "Volem transparència, volem informació tècnica independent i volem que es valore la importància d’aquest paisatge com a valor cultural, econòmic, ecològic i social del nostre poble", diran.

Alhora, estan preparant una recollida de signatures.

L'aprovació d'aquesta adaptació es farà en un ple extraordinari, del qual encara no se sap la data, però "possiblement siga abans d'acabar el mes de juny", segons expliquen les mateixes fonts.


Més informació a:
http://www.quinacastallavolem.blogspot.com/

http://naturaigent.blogspot.com/

http://terraverda.blogspot.com/

http://castallaaldia.blogspot.com/

1 comentari: