divendres, 24 d’abril del 2015

AQUESTA VESPRADA A LES 20.00h ACTE DE PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA A LA COMPARSA CRISTIANS

Hui divendres 24 d’abril a les 20:00h de la vesprada la coalició local Esquerra Unida-Esquerra Republicana: Acord Ciutadà, presentarà la seua candidatura per a les pròximes eleccions municipals. A aquest acte que tindrà lloc a la Comparsa Cristians intervindran com a convidats la candidata d’Esquerra Unida per Alacant a les Corts Valencianes, Esther López Barceló i el president d’Esquerra Republicana del País Valencià, Agustí Cerdà i Argent.



            A aquest acte públic es presentarà la candidatura municipal completa i es donaran a conéixer les propostes principals del programa electoral de la coalició d’esquerres. Intervindran per explicar aquests temes els membres de la candidatura local Javier Fernández i Èlia Navarro, així com el candidat a l’Alcaldia de Castalla, Rubén Navas Giménez.

Al finalitzar l'acte hi haurà una picadeta per als assistents.


dimarts, 21 d’abril del 2015

Esquerra Unida – Esquerra Republicana: Acord Ciutadà presenta el pròxim divendres la seua candidatura en un acte públic


            El divendres 24 d’abril a les 20:00h de la vesprada la coalició local Esquerra Unida-Esquerra Republicana: Acord Ciutadà, presentarà la seua candidatura per a les pròximes eleccions municipals. A aquest acte que tindrà lloc a la Comparsa Cristians intervindran com a convidats la candidata d’Esquerra Unida per Alacant a les Corts Valencianes, Esther López Barceló i el president d’Esquerra Republicana del País Valencià, Agustí Cerdà i Argent.


            A aquest acte públic es presentarà la candidatura municipal completa i es donaran a conéixer les propostes principals del programa electoral de la coalició d’esquerres. Intervindran per explicar aquests temes els membres de la candidatura local Javier Fernández i Èlia Navarro, així com el candidat a l’Alcaldia de Castalla, Rubén Navas Giménez.

Al finalitzar l'acte hi haurà una picadeta per als assistents.




dijous, 2 d’abril del 2015

Acord Ciutadà, coalició entre EUPV i ERPV, tria a Rubén Navas, Javi Fernández i Èlia Navarro per encapçalar la llista municipal de Castalla





L’assemblea local d’Esquerra Unida de Castalla va aprovar el passat 24 de març, la coalició amb Esquerra Republicana del País Valencià. Aquesta candidatura concorrerà a les eleccions locals sota el nom Esquerra Unida - Esquerra Republicana: Acord Ciutadà.  Segons la formació, aquesta convergència respon a l’aposta que s’ha tingut des de l’organització de crear des de fa mesos un punt d’encontre entre forces d’esquerres i ciutadans independents per concórrer a les eleccions locals i produir un vertader canvi polític a la localitat.

Al mateix temps, l’assemblea va escollir per unanimitat els tres primers llocs de la llista electoral que estarà encapçalada pel jove castellut Rubén Navas Giménez. Rubén Navas és Llicenciat en Filosofia, membre de diferents moviments social i coordinador local d’Esquerra Unida. El segon lloc de la candidatura l’ocupa Javier Fernández Sáez, Llicenciat en Geografia, especialista en Planificació Urbana i Territorial i militant d’EUPV. Èlia Navarro Monerris llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació, treballadora de l’Ensenyament, sindicalista del STEPV i membre de la secretaria de la dona d’Esquerra Republicana del País Valencià, ocuparà el tercer lloc de la candidatura local.

Rubén Navas, candidat a l’Alcaldia de Castalla, ha assenyalat que “és un repte molt important per a tots i totes nosaltres, i per a mi ha estat una decisió personal molt meditada. És una candidatura unitària, fruit d’un treball col·lectiu que vol ser la proposta electoral d’un canvi social i polític que hem de construir entre tots i totes. Hem de fer de la institució més propera a la ciutadania un lloc de transparència, que incite a la participació i siga clau en la defensa de la majoria social treballadora garantit els seus drets bàsics”.

La coalició manté oberta la campanya “Junts Fem Castalla” (www.juntsfemcastalla.wordpress.com) per recollir propostes ciutadanes i incorporar-les al seu programa electoral. L’acte de presentació de la candidatura tindrà lloc el 24 d’abril a la Comparsa Cristians a les 19.30 h.