dimecres, 19 de març del 2014

Últimes places per anar a Madrid el #22M (s'està plenant el 3er bus)


El pròxim 22 de març arribaran a Madrid marxes (Marxes de la Dignitat) que han sortit des de tots els racons de l'Estat Espanyol per demanar allò que és nostre, els nostres drets i llibertats que aquest Govern il·legítim ens està robant. Per això és necessari que el dia 22 estiguem totes i tots a Madrid per donar suport a les marxes, i per fer una gran manifestació unitària, popular, per demostrar al Poder que estem farts. No volem polítiques que atempten contra els drets humans dictades des de la Troika, no volem un govern "en B", no volem una justícia al servei dels més poderosos. És important que siguem quants més millors per exigir el dret efectiu a un habitatge, el treball digne amb drets, i uns serveis públics, sanitat i educació per a totes les persones.
 

Ens estem organitzant a la comarca amb Marxes Dignitat Alcoia-comtat. Estem plenant el 3er bus, però encara falta gent per plenar-lo. Així que no t'ho penses i vine a Madrid. El bus passa per Castalla, i té el preu de 16-20€. Si voleu participar o més informació posseu-vos en contacte o bé amb nosaltres pcpvcastalla@gmail.com o amb rubennavas89@hotmail.com. O amb el número de telèfon 600360284.

Perquè ens ho podran llevar tot, però sempre ens queda la DIGNITAT.

Pa, treball i sostre per a totes i tots!

dimarts, 11 de març del 2014

Marxa de la Dignitat Alcoià-Comtat: 16 de març de Cocentaina a Alcoi


Aquest diumenge tindrà lloc la nostra pròpia Marxa de la Dignitat a la comarca, per donar suport i visibilitzar les marxes que des de tot l'Estat Espanyol estan tenint lloc cap a Madrid, per acabar el Dissabte 22 de març en una gran manifestació. La Marxa de la comarca començarà a Cocentaina a les 9.30 del matí al Parc de Paquito el Xocolatero i anirà cap Alcoi, on després d'una volta per la ciutat acabarà a la Plaça d'Espanya amb la lectura del manifest.
Per tal d'anar a la Marxa, un grup de gent hem quedat el dia 16 a les 8.00h a la parada de bus de Castalla.

Quant més siguem més força tindrem!

Recordar que des de la Cimera Social i la Plataforma en Defensa dels Drets Socials s'estan organitzant busos per anar a la manifestació de Madrid el pròxim 22M. El preu és de 16€, i per apuntar-se podeu contactar amb Rubén Navas o bé al seu correu rubennavas89@hotmail.com o per telèfon 600360284.

Totes a la Marxa del 16 i a Madrid!

PA, TREBALL, CASA DRETS I DIGNITAT PER A TOTES LES PERSONES TREBALLADORES!

dimecres, 5 de març del 2014

Reunió informativa sobre les Marxes de la Dignitat i la Manifestació del 22M a Castalla



El pròxim 22 de març arribaran a Madrid marxes (Marxes de la Dignitat) que han sortit des de tots els racons de l’Estat Espanyol per demanar allò que és nostre, els nostres drets i llibertats que aquest Govern il·legítim ens està robant. Per això és necessari que el dia 22 estiguem totes i tots a Madrid per donar suport a les marxes, i per fer una gran manifestació unitària, popular, per demostrar al Poder que estem farts. No volem polítiques que atempten contra els drets humans dictades des de la Troika, no volem un govern "en B", no volem una justícia al servei dels més poderosos. És important que siguem quants més millors per exigir el dret efectiu a un habitatge, el treball digne amb drets, i uns serveis públics, sanitat i educació per a totes les persones.

Des de la comarca de l’Alcoià s’estan organitzant varies activitats per donar difusió a aquestes Marxes, i s’estan organitzant busos per acudir a la Manifestació del pròxim 22 de març a Madrid. Per tant ens reunirem a Castalla el pròxim divendres 7 de març per informar d’aquestes activitats, i reunir un grup de gent per anar a Madrid. La reunió tindrà lloc al local del Centre Cultural Castellut a les 19.30h.
Ens tiren de casa, del treball, ens posen dificultats per estudiar, ens neguen el present i el futur... anem a deixar-nos xafar asseguts en la butaca de casa? És l’hora de posar-se en marxa. Totes i tots a Madrid el pròxim 22 de març, per defendre allò que és nostre, perquè encara tenim la nostra DIGNITAT.

NO Al PAGAMENT DEL DEUTE
NI UNA RETALLADA MÉS
FORA ELS GOVERNS DE LA TROICA
PA, TREBALL I SOSTRE PER TOTS I TOTES


Al CARRER!!, QUE JA ÉS HORA

Convoca la Cimera Social Alcoià-Comtat

Contacte: Rubén Navas Giménez tlf: 600360284 / rubennavas89@hotmail.com