dimecres, 6 de març del 2013

Demà col·loqui amb el diputat Lluís Torró, a la Casa de Cultura, sobre alternatives a les retallades socials

CRISI, RETALLADES, CORRUPCIÓ... HI HA ALTERNATIVES?
amb Lluís Torró, Diputat d'Esquerra Unida a les Corts Valencianes
presenta i modera, Rubén Navas
8 de març a les 19.30h, Sala SP1 de la Casa de Cultura de Castalla

La greu crisi del capitalisme que estem patint està arrasant no sols amb l'economia i els nostres llocs de treball, sinó que és l'excusa per a que el govern de la dreta del PP (continuant la política iniciada pel PSOE) acabe amb tots els drets laborals i socials que tanta lluita ens van costar. Les receptes neoliberals que s'empren per a pal·liar la crisi no fan més que aprofundint-la i carregant-la a les esquenes de la classe treballadora, de la ciutadania, que res hem tingut que vorer en la seua crisi.
A més hem de sumar, la greu crisi institucional i un sistema podrit per la corrupció, el bipartidisme i la monarquia. No ens serveix aquesta "democràcia" segrestada pels mercats que sols serveix per a satisfer els interesos de corruptes i banquers.

Davant aquesta situació cal una resposta, la majoria absoluta que el PP té al parlament, tant sols es pot aturar amb una gran majoria social que ocupe els carrers i reivindique els seus drets. Però, per plantar cara al poder del capital, a la dictadura dels mercats cal tenir una alternativa. De la mà de Lluís Torró, diputat d'Esquerra Unida a les Corts Valencianes i amb la presentació de Rubén Navas, company de Castalla, analitzarem les propostes que des de Esquerra Unida estem treballant i presentant a les institucions, per a crear una alternativa social a l'eixida de la crisi.
Perquè cal aturar la dictadura dels mercats, cal plantejar alternatives, i sols podrem construir un nou model social amb la participació de tots i totes.

Acudeix, informa't i participa!

Mobilitza't que no et facen pagar la crisi!